Телефон Хамали София
Складиране, съхранение на багаж и вещи

Складиране, съхранение на багаж и вещи

Предлагаме опаковане, складиране и съхранение на Вашите мебели, багаж и всякакви стоки на сухо и добро защитено помещение. Можем да съхраним вещите Ви за неопределен срок от време. Заплащането се договаря според заеманата площ и времето за престой на Вашите стоки. Транспортирането и пренасянето също се договаря като цената е според количеството вещи. При позвъняване на нашите телефони ние можем веднага да Ви обслужим като за по дълго и трайно запазване на Вашата стока ще демонтираме и опаковаме предварително мебелите и вещите Ви от дома или офиса. Ще ги превозим и съхраним за колкото време пожелаете. Контрола, съхранението и сигурността е на 100%. На Ваше разположение сме без почивен ден.

Товарене, разтоварване на багаж, мебели, стоки

Товарене, разтоварване на багаж, мебели, стоки

При необходимост от товарене или разтоварване на мебели, багаж, стоки с различно съдържание, тежки предмети, медицинско оборудване и всякакви други вещи, ние от Хамали София можем да Ви обслужим експресно независимо от деня или часа. Работното ни време е отворено за клиенти 24 часа. Договарянето на ценовата услуга става по телефона или след предварителен оглед. Цените се определят според количеството стока, тегло, етаж, часове на работа. Дейността се извършва според случая от двама до десет а дори и от повече хамали. Време да реагираме на посочен от клиента адрес ни е от час до час и половина. Услугата товари или разтоварва я предлагаме както в София така и околностите в радиус до 100 км. Имаме опит във тези услуги и може спокойно да ни се доверите. 

Пренасяне на пиана и рояли, цени

Пренасяне на пиана и рояли, цени

Колко струва пренасяне на едно пиано или роял с транспорт в София или страната?   

Цените са различни за двата музикални инструмента. При преместване на пиано фактор за определяне на цена са дестинацията, етажи. По принцип няма значение дали е немско пианото, руско, чешко или австрийско. Някои фирми таксуват на етаж, но има и вариант по договаряне. Примерна цена варира от 120 лв. до 180 лв. в зависимост от броя на етажите както при сваляне така и при качване. При пренасяне на пиано цената не се определя от броя на носачите които ще го преместват. Пианото се носи винаги от 2 хамали, независимо от марката. Но понякога има изключения като например при много тесни и стръмни стълби или преминаване през парапети и други нестандартни места. В такива случаи се налага помощ от допълнително професионални хамали.

Пренасяне на роял. Тук цената се различава от цената за пренасяне на пиано. Има различни размери по големина и следователно теглото е в пъти повече от пианото. Най-малките рояли почват от 1,60 дължина до 4,50 м. като в зависимост от размера на рояла се определят броя на носачите.  Цена за пренасяне и транспорт на роял започва от 200 лв. до 600 лв. Всичко зависи както от броя на етажите така и от дестинацията. В тези цени са включени задължителните опаковане, де/монтажни услуги и специално оборудван транспорт за пиана и рояли. Независимо от къде до къде се превозват тези два музикални инструмента, укрепването им в транспортното средство е задължително.

Хамали София

Хамали София

Желаете преместване, професионални Хамалски услуги или Транспорт, ние от Хамали София ще отговорим на Вашите изисквания като Ви предложим тези услуги с високо качество и на достъпни цени. Разполагаме с надежден персонал и поддържан авто-парк, с който имаме готовност да направим възможно всяко преместване и да се справим с всички хамалски услуги за най-кратко време.

Хамали и Хамалски услуги София

Преместване на мебели, багаж, офиси, жилища, складове, магазини.

Пренасяне на пиана, рояли, каси, сейфове, офис техника, медицинско оборудване, апаратура, машини.

Товаро разтоварни услуги.

Продажба на кашони, опаковане.

Транспортни услуги в София и страната с падащ борд, транспорт на всякакви стоки и товари до 5т.

Изхвърляне на строителни и битови отпадъци.

Почистване на мазета, тавани, дворове, жилища, складове, гаражи, покриви.

Къртачни услуги.

 

http://hamalisofia.eu/

Кашони, опаковане, продажба, доставки

Кашони, опаковане, продажба, доставки

Предлагаме опаковане на вещи, посуда, мебели от домове и офиси, като за тази цел се налага оглед и уточняване на точните бройки кашони, стреч или други опаковъчни материали които са нужни. Разполагаме с качествени и здрави 3-пластови кашони с размери 60/40/40 и 70/40/50, които са подходящи за дрехи, папки, книги, чупливи вещи.

Други опаковъчни материали които предлагаме за по надеждно и здраво опаковане на личните Ви вещи са:

стреч и бъбъл фолио

здрави найлонови чували

Цените на материалите 

Кашони 60/40/40 от 1,70 до 2,40 лв/бр.  в зависимост от количеството.

Кашони 70/40/50 от 2,10 до 2,60 лв/бр. в зависимост от количеството.

Стреч 10 лв/бр.

Бъбъл фолио  20 лв/ролка

Чували здрав найлон черен 90/60  0,80лв/бр.

Експресна доставка на опаковъчни материали предлагаме до дома или офиса след предварителна заявка по телефона.