Почистване на тавани, дворове, мазета

Ако имате нужда от почистване и извозване на отпадъци обадете ни се. Ние гарантираме за качество и навременно обслужване и искрено се надяваме за приятно и взаимно сътрудничество. Очакваме с нетърпение да работим с вас!

Изхвърлянето на битови и строителни отпадъци, изисква предварителна подготовка и време. Свързването с нашият екип ще ви помогне по лесно и бързо да се освободите от излишния боклук, като ви спестяваме ценно време и пари!

Нашата фирма се е специализирала в дейността Почистване и Извозване на стари мебели,строителни боклуци,дограми,всякакви ненужни отпадъци от жилища,мазета,тавани,дворове,гаражи,складове,покриви и др обекти.

Благодарение на дългогодишният ни опит и техниката с която разполагаме, ние можем да почистим вашият дом,мазе или таван бързо и качествено. Независимо дали вашият адрес е в центъра или в краен квартал гарантираме успеха на почистването независимо на какви трудно достъпни места се намира. Разполагаме с товарни транспортни средства -бусове, камиони, самосвали и контейнери, различни по големина и тонаж, които да са съобразени с обема и вида на отпадъка както и с обстановката и мястото на обекта. При нужда разполагаме и със собствени чували. След като се натоварят отпадъците на транспорт, накрая помещенията се почистват и измитат задължително. Целият този боклук се извозва на сметище.
Ако имате нужда от почистване или извозване на отпадъци, ние сме решението на вашия проблем.

Видове услуги за почистване

Почистване на тавани, мазета и общи части, дворове, гаражи, апартаменти.

Извозване на строителни отпадъци с товарен камион.

Изхвърляне на мебели, битови вещи, клошарски боклуци.

Рязане на храсти, дръвчета от запустели дворове.

Къртене на фаянс, теракот, тухла, бетон, къртачни услуги в дома.

Ние вземаме под значение всички ваши изисквания и препоръки към нашите хамали и приемаме всяко почистване като свое. Доверявайки се на Хамали София, вие получавате чистене и извозване с високо качество и конкурентни цени!

ЦЕНИ ЗА ИЗВОЗВАНЕ НА ОТПАДЪЦИ

Транспорт 2,5т бус или камион – 75 лв + такса смет
Транспорт 4 кубика Самосвал или контейнер 100 лв + такса смет

Хамали – цената се определя в зависимост от количеството на отпадъците и от броя на етажите /ако няма асансьор/.

*Извършваме безплатни огледи на обектите!
**Работим без почивни дни в удобно за клиента време!

Публикувано в Без категория с етикети , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Постоянна връзка.

Коментарите са забранени.