Телефон Хамали София

Хамали София - Хамалски услуги с опит

picture

Професионално Преместване на:

  • Жилища,Офис техника и оборудване, Мебели,Багаж,Складове, Банки, Промишлени и Търговски обекти и много други. 
  • Кашони,папки,архива и документации,всякакви стоки и товари.
  • Пиана,рояли,каси,сейфове,машини,
    апаратури.
  • Товаро разтоварна дейност.
  • Де/монтаж и опаковане на мебели.
  • Транспортни услуги.


Хамали София

Желаете преместване, професионални Хамалски услуги или Транспорт, ние от Хамали София ще imageотговорим на вашите изисквания като ви предложим тези услуги с високо качество и на достъпни цени. Разполагаме с надежден персонал и поддържан авто-парк, с който имаме готовност да направим възможно всяко преместване и да се справим с всички хамалски услуги за най-кратко време. Специализирани сме за преместване на офиси, домове и друго имущество. Хамалите и камионите ни са снабдени с хамалско оборудване, падащи платформи които са в помощ не само на нашите хамали, но и на клиентите, които ни ползват.
С вашето обаждане на телефоните на Хамали София вие получавате консултация за вашето преместване или хамалски услуги, което е полезно и безплатно. Безплатен е също така и огледа, който ще направим при необходимост.
Ако имате нужда от хамалски и транспортни услуги обадете ни се. Ние гарантираме за качество и навременно обслужване и искрено се надяваме за приятно и взаимно сътрудничество. Очакваме с нетърпение да работим с вас!
Нашите хамали са винаги на линия за преместване на вашето офис и жилищно имущество или за всякакъв вид хамалски услуги!

Преместване София

Благодарение на дългогодишният ни опит и техниката с която разполагаме, ние можем да преместим Вашия апартамент,къща или офис бързо и гарантирано без никакви щети и материални загуби. Нашите шофьори имат професионален опит и паркирането в София особено в централната част не е никакъв проблем и можем да гарантираме успеха на преместването независимо на какви трудно достъпни места се намира вашия дом или офис.
Преместването може да бъде цялостно или частично в зависимост от това ние ще използваме необходимият брой екип, който да се справи максимално бързо, качествено и професионално. Тук може да поръчате по ваш избор предлаганите от нас комбинирани услуги: хамали и транспорт,само хамали или транспорт.

Преместване на Жилища и Офиси

Преместването на офис или жилище включва де/монтаж,опаковане,преместване,транспортиране на различни видове предмети, имущество и оборудване.С нашата професионална помощ,умения и сериозно отношение към работата си,ще направим преместването бързо лесно и удобно като ви спестим време, пари и физически труд.Ние вземаме под значение всички ваши изисквания и препоръки към нашите хамали и хамалски услуги и приемаме всяко преместване като свое.Доверявайки се на Хамали София, вие получавате хамалски услуги с високо качество и конкурентни цени.

Преместване на Пиана, Рояли, Каси

Преместването на пиана, рояли или каси/сейфове, изисква много опит,практика и сериозно отношение към този вид услуга и ние от Хамали София ви предлагаме високо качество на изключително добри цени.Тази дейност протича професионално и надеждно с голямо желание и удоволствие от наша страна. Преместването включва сваляне,транспортиране и качване от един адрес на друг. Разполагаме с необходими инструменти колани,колички и транспорт оборудван с падащ борд. Благодарение на качествата които имаме можем смело да твърдим, че вашето пиано, роял или каса се намира в сигурни ръце.


Пренасяне на пиана
picture

Цената се определя от обема на работа,има ли в сградата асансьор, разстоянието (км) в София или страната.Извършваме безплатни огледи.

 


Контакти

Телефон: 02/825-81-23
M-Tel: 0888/620269
Глобул: 0898/529009
Цветан Стойков
Email: hamalisofia.eu@abv.bg