Телефон Хамали София

Хамали София - За нас

picture

Транспорт в София

За нас

Хамали София

hamali sofia Нашата Фирма съществува от 1999 година и се е утвърдила благодарение на ниски цени ,качество на изпълнение на задачите си,точност и желание за работа. Времето през което сме били полезни, ни направи по опитни и с нужната професионална практика и коректно отношение,ни накара да бъдем по предпочитани,желани и търсени от различни фирми и институции.

Екипът ни разполага с надеждни, качествени камиони и достатъчно на брой квалифициран млад персонал с дългогодишна практика и опит, който е в състояние да се справи с всякакви по-обем трудни задачи в областа на хамалските услуги.

Условия за работа: Задължително както за нас така и за нашите клиенти, преди да се извърши дадена дейност да се направи безплатен оглед от наш служител.  Така ще имаме ясна представа за обема на работа,а клиентите ни ще се информират за точната цена на услугата.

Държим на точността и коректните отношения към двете страни. За нас е важно, не само да спечелиш доверието на един клиент, а и да го задържиш.

Така,че целта ни е да видим усмивките на нашите партньори и да ги запазим за дълго сътрудничество помежду ни ! 
Успех!

picture

Цената се определя от обема на работа,има ли в сградата асансьор, разстоянието (км) в София или страната.Извършваме безплатни огледи.

 


Контакти

Телефон: 02/825-81-23
M-Tel: 0888/620269
Глобул: 0898/529009
Цветан Стойков
Email: hamalisofia.eu@abv.bg