Почистване на тавани, дворове, мазета

Ако имате нужда от почистване и извозване на отпадъци обадете ни се. Ние гарантираме за качество и навременно обслужване и искрено се надяваме за приятно и взаимно сътрудничество. Очакваме с нетърпение да работим с вас!

Изхвърлянето на битови и строителни отпадъци, изисква предварителна подготовка и време. Свързването с нашият екип ще ви помогне по лесно и бързо да се освободите от излишния боклук, като ви спестяваме ценно време и пари!

Нашата фирма се е специализирала в дейността Почистване и Извозване на стари мебели,строителни боклуци,дограми,всякакви ненужни отпадъци от жилища,мазета,тавани,дворове,гаражи,складове,покриви и др обекти.

Благодарение на дългогодишният ни опит и техниката с която разполагаме, ние можем да почистим вашият дом,мазе или таван бързо и качествено. Независимо дали вашият адрес е в центъра или в краен квартал гарантираме успеха на почистването независимо на какви трудно достъпни места се намира. Разполагаме с товарни транспортни средства -бусове, камиони, самосвали и контейнери, различни по големина и тонаж, които да са съобразени с обема и вида на отпадъка както и с обстановката и мястото на обекта. При нужда разполагаме и със собствени чували. След като се натоварят отпадъците на транспорт, накрая помещенията се почистват и измитат задължително. Целият този боклук се извозва на сметище.
Ако имате нужда от почистване или извозване на отпадъци, ние сме решението на вашия проблем.

Видове услуги за почистване

Почистване на тавани, мазета и общи части, дворове, гаражи, апартаменти.

Извозване на строителни отпадъци с товарен камион.

Изхвърляне на мебели, битови вещи, клошарски боклуци.

Рязане на храсти, дръвчета от запустели дворове.

Къртене на фаянс, теракот, тухла, бетон, къртачни услуги в дома.

Ние вземаме под значение всички ваши изисквания и препоръки към нашите хамали и приемаме всяко почистване като свое. Доверявайки се на Хамали София, вие получавате чистене и извозване с високо качество и конкурентни цени!

ЦЕНИ ЗА ИЗВОЗВАНЕ НА ОТПАДЪЦИ

Транспорт 2,5т бус или камион – 75 лв + такса смет
Транспорт 4 кубика Самосвал или контейнер 100 лв + такса смет

Хамали – цената се определя в зависимост от количеството на отпадъците и от броя на етажите /ако няма асансьор/.

*Извършваме безплатни огледи на обектите!
**Работим без почивни дни в удобно за клиента време!

Публикувано в Без категория | Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Коментарите са изключени

Извозване на строителни отпадъци

Изхвърлянето на битови и строителни отпадъци, изисква предварителна подготовка и време. Свързването с нашият екип ще ви помогне по лесно и бързо да се освободите от излишния боклук, като ви спестяваме ценно време и пари!

Нашата фирма се е специализирала в дейността почистване и извозване на стари мебели, строителни боклуци, дограми, всякакви ненужни отпадъци от жилища, мазета, тавани, дворове, гаражи, складове, покриви и др обекти.

Благодарение на дългогодишният ни опит и техниката с която разполагаме, ние можем да почистим вашият дом, мазе или таван бързо и качествено. Независимо дали вашият адрес е в центъра или в краен квартал гарантираме успеха на почистването независимо на какви трудно достъпни места се намира. Разполагаме с товарни транспортни средства -бусове, камиони, самосвали и контейнери, различни по големина и тонаж, които да са съобразени с обема и вида на отпадъка както и с обстановката и мястото на обекта. При нужда разполагаме и със собствени чували. След като се натоварят отпадъците на транспорт, накрая помещенията се почистват и измитат задължително. Целият този боклук се извозва на сметище.

Ако имате нужда от почистване или извозване на отпадъци, ние сме решението на вашия проблем.

Ние вземаме под значение всички ваши изисквания и препоръки към нашите хамали и приемаме всяко почистване като свое. Доверявайки се на Хамали София, вие получавате чистене и извозване с високо качество на конкурентни цени!

ЦЕНИ ЗА ИЗВОЗВАНЕ НА ОТПАДЪЦИ

Транспорт 2,5т бус или камион – 70 лв + такса смет

Транспорт 4 кубика Самосвал или контейнер 100 лв + такса смет -без ДДС.

Хамали – цената се определя в зависимост от количеството на отпадъците и от броя на етажите /ако няма асансьор/.

*Извършваме безплатни огледи на обектите!

**Работим без почивни дни в удобно за клиента време!

Ако имате нужда от почистване и извозване на отпадъци обадете ни се. Ние гарантираме за качество и навременно обслужване и искрено се надяваме за приятно и взаимно сътрудничество. Очакваме с нетърпение да работим с вас!

Публикувано в Без категория | Етикети: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Коментарите са изключени

Складиране, съхранение на багаж и вещи

Предлагаме опаковане, складиране и съхранение на Вашите мебели, багаж и всякакви стоки на сухо и добро защитено помещение. Можем да съхраним вещите Ви за неопределен срок от време. Заплащането се договаря според заеманата площ и времето за престой на Вашите стоки. Транспортирането и пренасянето също се договаря като цената е според количеството вещи. При позвъняване на нашите телефони ние можем веднага да Ви обслужим като за по дълго и трайно запазване на Вашата стока ще демонтираме и опаковаме предварително мебелите и вещите Ви от дома или офиса. Ще ги превозим и съхраним за колкото време пожелаете. Контрола, съхранението и сигурността е на 100%. На Ваше разположение сме без почивен ден.

Публикувано в Без категория | Етикети: , , , , , , , , , , , , | Коментарите са изключени

Товарене, разтоварване на багаж, мебели, стоки

При необходимост от товарене или разтоварване на мебели, багаж, стоки с различно съдържание, тежки предмети, медицинско оборудване и всякакви други вещи, ние от Хамали София можем да Ви обслужим експресно независимо от деня или часа. Работното ни време е отворено за клиенти 24 часа. Договарянето на ценовата услуга става по телефона или след предварителен оглед. Цените се определят според количеството стока, тегло, етаж, часове на работа. Дейността се извършва според случая от двама до десет а дори и от повече хамали. Време да реагираме на посочен от клиента адрес ни е от час до час и половина. Услугата товари или разтоварва я предлагаме както в София така и околностите в радиус до 100 км. Имаме опит във тези услуги и може спокойно да ни се доверите. 

Публикувано в Без категория | Етикети: , , , , , , | Коментарите са изключени

Пренасяне на пиана и рояли, цени

Колко струва пренасяне на едно пиано или роял с транспорт в София или страната?   

Цените са различни за двата музикални инструмента. При преместване на пиано фактор за определяне на цена са дестинацията, етажи. По принцип няма значение дали е немско пианото, руско, чешко или австрийско. Някои фирми таксуват на етаж, но има и вариант по договаряне. Примерна цена варира от 120 лв. до 180 лв. в зависимост от броя на етажите както при сваляне така и при качване. При пренасяне на пиано цената не се определя от броя на носачите които ще го преместват. Пианото се носи винаги от 2 хамали, независимо от марката. Но понякога има изключения като например при много тесни и стръмни стълби или преминаване през парапети и други нестандартни места. В такива случаи се налага помощ от допълнително професионални хамали.

Пренасяне на роял. Тук цената се различава от цената за пренасяне на пиано. Има различни размери по големина и следователно теглото е в пъти повече от пианото. Най-малките рояли почват от 1,60 дължина до 4,50 м. като в зависимост от размера на рояла се определят броя на носачите.  Цена за пренасяне и транспорт на роял започва от 200 лв. до 600 лв. Всичко зависи както от броя на етажите така и от дестинацията. В тези цени са включени задължителните опаковане, де/монтажни услуги и специално оборудван транспорт за пиана и рояли. Независимо от къде до къде се превозват тези два музикални инструмента, укрепването им в транспортното средство е задължително.

Публикувано в Без категория | Етикети: , , , , , | Коментарите са изключени