Преместване на дома с фирма

Преместване на дома с надежден екип. Цялостно или частично пренасяне с товарен транспорт на лични вещи от дома в София и страната.

Предстои ви да се местите в ново жилище? Това е един от най-вълнуващите и запомнящи се моменти в живота на човек въобще. Емоцията е голяма, но всеки знае, че то е съпътствано с доста трудни и стресиращи ситуации. Опаковане на багаж, сортиране преди това, преместване, подреждане на обзавеждането на новото място, въобще множество действия, които изискват много време и нерви.

Ако ви предстои преместване на дома, изобщо не се притеснявайте, защото Хамали София е насреща. Ние ще организираме нещата и ще свършим трудната работа вместо вас. За вас ще остане единствено да подредите и да се насладите на новия си дом.

Свържете се с нас и ще се отзовем по най-бързия начин. Първо ще огледаме какво има да се премества, ще подберем подходящ екип, който ще се заеме с цялата организация.  Ако пожелаете може да се възползвате от повече услуги – опаковане, транспорт на багажа, почистване, извозване на боклук. А може и част от нещата да свършите сами, зависи как предпочитате, ние сме готови да отговорим на желанията ви.

Как да организирате преместването така, че да е възможно най-лесно?

На първо място преценете кои мебели и предмети ще местите от стария в новия дом. Със сигурност ще има такива, които нямат място в новото жилище.  За тях трябва да вземете решение, вариантите са доста. Можете да ги преместите на вилата, ако имате такава, да ги подарите на приятели, да ги дарите на нуждаещи се, да ги продадете или да ги изхвърлите.  Каквото и да решите знайте, че Хамали София може да ви помогне.

По-добрият вариант е да се заемете първо именно с тези мебели, да се освободите от тях и след това да се захванете с тези, които ще местите от стария дом в новия. Преместването е точният момент да се освободите от ненужни вещи. Повечето от нас имат такива в дома си и ги държат с идеята, че все някога може и да потрябват. И почти винаги се случва да не се използват. Затова подберете само това, което наистина ви е нужно за дома в който предстои да живеете.

Следва момента на сортирането и опаковането, който е от изключително съществено значение. Направете опис на предметите, които ще бъдат преместени и после прегледайте списъка внимателно, за да се убедите, че нещо не се е загубило.

Относно опаковането – то трябва да се случи внимателно и прецизно, за да не се наруши целостта и здравината на вещите. Хамали София разполага с подходящи опаковъчни материали. Преди това трябва да се уточни кои предмети са чупливи или деликатни, за да се подходи към тях с повишено внимание. След опаковането е добре да се залепят етикети, за да се знае кое какво е, за коя стая е предназначено и при разопаковането да е далеч по-лесно.

Когато мебелите и всичко останало, което ще се мести е добре опаковано, следва натоварването на камиона и транспортиране на новото им място.

Тук ви съветваме при всички случаи да се доверите на професионалисти, вместо сами да вдигате всичко и да рискувате здравето си. Защото със сигурност част от кашоните ще бъдат твърде обемни и тежки.

Ние разполагаме с подбран и опитен екип на който можете да се доверите в нужда. Покъщнината ще бъде натоварена в камион, който е подготвен за превозване на вещите ви в избрана от вас дестинация. Относно маршрута – ще изберем най-подходящия от гледна точка на качеството на настилката, защото колкото по-малко дупки, толкова по-добре за вещите ви.

След пристигането в новия дом следва обратния процес – разтоварване на багажа, пренасяне до дома, разопаковане и подреждане. Когато всичко това е свършено, може да ви се честити – вече сте в новия си дом!

Разказахме подробно как точно се случва едно преместване и какви са стъпките. Ето и няколко ценни съвета, които да спазите по време на целия процес:

– отделете бижута, часовници и други ценни вещи от останалия багаж и ги пренесете отделно от него. Те не заемат много място и добрата превантивна мярка е да се погрижите по-добре за тях, отколкото да ги третирате наравно с всичко останало.

– изберете подходящ ден за преместването – най-добре с добра прогноза за времето, тъй като всичко ще бъде свършено по-лесно при хубаво време, отколкото при дъжд или сняг.

– нека транспортирането не е в час пик – хубаво е и това да се съобрази, също от гледна точка на улеснение.

– отделете си време – това е наистина много важно. Би било голяма грешка да се бърза, защото възможността да се сбърка с нещо нараства значително.

Ако спазите тези съвети, не бива да се притеснявате, защото нещата ще се случат както трябва. Подреждането и обзавеждането на новия дом са може би най-приятната част от целия процес. При тях обаче също много трябва да се внимава. При позиционирането на мебелите е хубаво те да се поставят на точното място, защото знаем, че местенето не е много лесно и колкото по-рядко се случва, толкова по-добре. Също така е нужно да се застопорят стабилно, за да не мърдат. Не винаги мебелите и предметите от старото място пасват добре на новото, това трябва да се съобрази още преди преместването. За да не се окаже, че гардеробът примерно е твърде голям и в малката стая за него няма достатъчно място. Цветовото съотношение също не трябва да се пренебрегва. Ако стената е в даден цвят, а предметът в съвсем друг, който не пасва, по-добре помислете по въпроса, защото и естетиката е важна, нали?

И накрая, ако имате домашен любимец трябва да осигурите транспортна клетка за него. Имайте предвид, че преживяването може да е стресиращо за животинчето, най-добре е да се посъветвате с ветеринар преди това.

Ако сте с деца, включете ги и тях в процеса. Ще бъде забавно за тях да се включат, даже ще е хубаво сами да си опаковат вещите, това ще ги подтикне да проявят изобретателност и ще ги научи на труд.

За вас самите нека също преживяването да е приятно, не го превръщайте в досадно и стресово занимание. Затова ще помогнем и ние от Хамали София, като ви отменим в трудната работа и оставим за вас само приятните неща. Всъщност за вас остава задачата да създадете топлина и уют – сигурни сме, че ще се справите с това.

А когато всичко е свършено ще можете да кажете на гостите си с удоволствие „Добре дошли в новия ни дом”.

Публикувано в Без категория. Постоянна връзка.

Коментарите са забранени.