Преместване на сейфове, каси, апаратура с бус

Фирма за преместване на сейфове, каси, апаратура в София и страната. Нашите служители са експерти в пренасяне и превоз на такъв вид стока.

Когато се налага да се преместват огнеупорни сейфове, каси и апаратура, трябва да се подходи много прецизно и внимателно, тъй като това са ценни и тежки предмети, които от своя страна служат за съхранение на скъпи вещи. Ето защо отговорността е двойна.

Огнеупорните каси и сейфове са доста по-тежки от металните и транспортирането им от едно място на друго изисква повече ресурс и усилия. Това обаче не бива да ви притеснява, защото на помощ в такава ситуация идва Хамали София. Нашият екип от специалисти е обучен да изпълнява тази услуга прецизно и много внимателно, като използва транспорт с падащ борд. По-късно ще стане дума какво точно представлява падащия борд и кога е необходимо да се използва такъв. Нека сега обърнем внимание на сейфовете, касите и апаратурата.

Огнеупорните сейфове имат предназначението да защитават ценни вещи и документи при възникване на пожар, както и да ги предпазват при много високи температури. Имайте предвид обаче, че този тип сейфове в повечето случаи не предпазват от кражба така, че е добре да се монтират в охраняеми помещения. Срещат се и комбинирани, които са огнеупорни и в същото време устойчиви при взлом, но те са доста скъпи.

Какъвто и да е вашият сейф, той със сигурност е ценен за вас, затова ние ще го пренесем цял и невредим до мястото, където искате. Същото важи и ако става дума за каса или някакъв друг тип апаратура. Относно сейфовете – хубаво е те да бъдат монтирани към стената или към пода, за да са по-устойчиви и по-трудни за пренасяне от страна на крадци.

Нашите професионалисти знаят как бързо и лесно да демонтират сейфа, да го пренесат и да го монтират по същия стабилен начин на новото място. Монтажът става с болтове, чиято големина зависи от самия сейф. Демонтажът, разхлабването и затягането на монтажните елементи е изцяло наша грижа.

Как се заключват сейфовете?

Първият вариант е механична ключалка, за която трябва да имате предвид, че периодично се нуждае от поддръжка. Вторият е електронна система, която не изисква грижи. А най-добре е да заложите на сейф, при който двата механизма са комбинирани, той би бил по-сигурен.

Относно размера – има всякакви. По-големите обаче са по-предпочитани, тъй като могат да се съхраняват повече неща. Ако разполагате с малък сейф с времето той ще отеснее. Можете да изберете такъв с по-малки размери, ако се налага да пазите конкретно нещо, което не заема много пространство.

За какви вещи най-често се използват сейфове?

Това зависи изцяло от вас. Можете да съхранявате документи, ценни бижута, пари или каквото вие прецените, че изисква специално съхранение. Хубаво е сейфът да бъде добре подреден и всяко нещо да си знае мястото, за да не настъпи хаос. Все пак става дума за ценни вещи, а не за обикновен шкаф, където държите разни дрънкулки и джунджурии. Сейфът като всичко друго има нужда от поддръжка. Той трябва да се почиства от време на време. Имайте предвид, че може да задържа влага, затова добър вариант е да сложите влагоабсорбатор. При почистването за ваша сигурност и спокойствие, проверявайте дали всичко си е на мястото.

Сейфове има не само в банките и офисите, вече все повече хора си купуват такива и за дома с идеята да опазят ценностите си. Най-малкото се чувстват по-спокойни, когато пътуват за дълго и жилището остава без надзор.

При преместването на сейфа, нашият екип прави предварителен оглед, за да види какви са габаритите му, как е прикрепен към пода или стената и какви инструменти ще бъдат необходими, за да се демонтира. Взема се предвид етажа на който се намира жилището, има ли асансьор, може ли сейфът да се превози в него и т.н. Същото нещо се уточнява и за мястото, където сейфът трябва да бъде занесен. След като всичко това е изяснено се захващаме за работа.

Съобразно предмета, който носим преценяваме какъв транспорт е необходим. Когато се налага да се пренася тежка и обемна апаратура, използваме падащ борд. Какво представлява той? Това е допълнение към камиона, което позволява по-лесното натоварване на апаратурата и по-безопасно сваляне след това.

Падащите бордове могат да бъдат по цялата ширина на превозното средство, на половината или такива, които се сгъват под шасито и се прибират. Товароносимостта им е изключително голяма, стига до 2 тона. Затова, когато се налага да се пренася много тежка апаратура, това не бива да ви притеснява – подготвени сме за такава ситуация. Целта на падащия борд е да улесни товаренето на тежките и обемни предмети, да направи процеса по-бърз и по-лесен за работниците и да предпази вещите. Когато сме наясно какво точно ще се пренася, ние преценяваме дали има нужда от камион с падащ борд или не. Ако се налага да има такъв, той трябва да бъде подходящ за конкретната ситуация. Също така преценяваме дали има нужда от допълнителна механична техника за товарене. Това най-често е свързано с масата на товара. При по-тежки товари е добре да се ползва такава, тъй като не искаме да рискуваме здравето на хората.

В този ред на мисли, изобщо не е добра идея сами да се опитвате да пренасяте тежки предмети, тъй като те могат да ви навредят. Особено ако имате проблеми с кръста и бъбреците. Затова по-добре не си правете такива експерименти, а заложете на опита и професионализма, които фирма Хамали София ще ви предложи.

Можете да ни потърсите не само, когато става дума за сейфове, каси и тежка апаратура. Ние ще се отзовем за пренасянето на какъвто и да е багаж, както и ще ви помогнем при извозването на боклуци. Последното е ценна услуга, тъй като пренасяме ненужното до законно сметище, а не където ни е най-удобно. По този начин се грижим за околната среда, вие също ставате съпричастни с тази грижа, с това, че ни се доверявате.

Ние ще свършим работата бързо, лесно и качествено, а вие няма да се налага да губите време и усилия.

Публикувано в Без категория. Постоянна връзка.

Коментарите са забранени.