Складиране и съхранение на мебели и багаж

Сигурно и надеждно складиране на вашите мебели, багаж и стоки. Отстъпки и винаги ниски цени за опаковане, преместване и съхранение.

Предстои ви да правите голям ремонт и няма къде да държите мебелите? Или пък имате твърде много багаж, а в дома ви няма достатъчно място?

На всички тези проблеми, създаващи дискомфорт, лесно може да се намери решение. Фирма Хамали София предлага надеждно съхранение на багаж и мебели в наш склад. Ние ще съхраним вашите вещи за толкова време, колкото е необходимо и ще ви ги върнем, когато отново имате нужда от тях. Така ще можете да си свършите работата на спокойствие, без да ви се пречкат обемни мебели и вещи, които точно в този момент не ви трябват, но в същото време не са за изхвърляне.

В случай, че желаете, наш екип ще извърши целия процес. Опаковане, пренасяне и съхранение в наш склад, а след това и процедурата на обратно. Ще се погрижим за мебелите и вещите да не бъдат наранени като ги опаковаме надеждно. Хубаво е преди това да знаем дали има чупливи или твърде деликатни вещи, за да подходим с повишено внимание към тях.

Какво може да наложи да ползвате услугата „Съхранение на багаж и мебели”?

– ремонт – споменахме вече тази възможност още в началото. Ако се налага основен ремонт, включващ пребоядисване, шпакловане, поставяне на нова настилка и т.н. няма как това да се случва, докато мебелите и вещите са в жилището. При такава ситуация е много по-добре да се доверите на нашите услуги, отколкото да ги носите във вилата, примерно или при приятели. Става твърде тромаво и сложно, а и затормозяващо. Нашата услуга може да се опише с две думи – „чиста работа”.

– заминавате за чужбина – ако отивате извън страната и няма да ви има много дълго време, е възможно най-вече да се притеснявате за ценните си вещи. И при такава ситуация нашите складове са насреща и биха могли да ви бъдат от полза. Ние се грижим помещенията да бъдат проветриви, без влага и достатъчно чисти, за да може вещите и мебелите да бъдат в състоянието, в което са дошли при нас.

– временно сте в по-малко жилище и няма място за всичко – тук отново идваме на помощ. Докато сте в този междинен период, Хамали София ще се погрижи за вещите ви.

– по принцип жилището ви е малко и няма място за всичко – при такава ситуация спокойно можете да оставите само нещата, които са ви нужни, а останалите да бъдат на склад. Например, ако имате велосипед, не е нужно да ви се пречка през зимните месеци. Ако пък сте запалени скиори и имате скиорско оборудване, то през лятото определено няма да ви трябват. Ако използвате складовете ни, ще освободите място в дома си, а по-просторното жилище е по-уютно и по-приятно за живеене.

– живеете под наем и се налага да се преместите. В периода, в който се случва това, може да се окаже, че няма как наведнъж да се премести всичко или в новото жилище няма място за целия багаж. В такъв случай, докато решите какво да правите с вещите и мебелите, можете да ги държите в наш склад. А след това на спокойствие да вземете част от тях, да ги занесете на вилата, да ги дарите, да ги подарите на приятел и т.н.

Тези или други причини могат да ви накарат да прибегнете до услугите ни. Не се колебайте да го направите, ние ще се погрижим за вашите вещи като им осигурим възможно най-добрата среда.

В случай, че някои са твърде обемни, може да се наложи да се демонтират. И това не бива да ви притеснява, ще ги разглобим колкото е необходимо, а когато ги връщаме в дома ви (или на друго място) ще ги доведем до първоначалния им вид.

Как точно се случва складирането?

Споменахме вече, че на първо място е целостта на вещите. За целта, при пренасянето те трябва да бъдат надеждно опаковани. Правим го по подходящия начин, в зависимост от обема и материала от който е направен предмета. За целта правим предварителен оглед, за да знаем с какви ресурси да разполагаме. След като се е извършило опаковането, багажът се отнася до камиона и се превозва до склада. Следва поставяне в склада, който е предварително почистен и обезопасен. Там вече се подрежда от нас на европалет. Склада ни е оборудван с охрана и камери за наблюдение.

Краткосрочно или дългосрочно складиране?

Това вече си зависи от вас и от нуждата, която имате. Ние можем да съхраним багажа ви, както за една седмица, така и за колкото месеци е необходимо. Идеята е вие спокойно да си свършите работата и едва тогава да си върнете вещите и мебелите. Дори и да сме се разбрали за един срок, а се наложи той да бъде удължен (или пък да си ги вземете по-рано) не е проблем, въпрос на договорка.

Съветваме ви обаче да давате на склад само вещи и мебели, които наистина са ви нужни. В случай, че нещо няма да ви трябва е по-добре да бъде изхвърлено (ако е в много лошо състояние), дарено, подарено или продадено (ако състоянието му позволява).

Защото не е нужно един диван да стои на склад месеци и после да се усети, че никога повече няма да го ползвате, нали?

Преди да прибегнете до услугите ни, преценете добре ситуацията и вижте кои вещи и мебели е нужно да отидат на склад. Не се притеснявайте да изхвърляте, така освобождавате място за нещо ново. Ние можем да ви помогнем и в това, извозваме боклуци до подходящи сметища.

Ние сме вашият ценен помощник при ремонтни дейности така, че ако ви предстои такъв не го отлагайте. Мнозина се плашат от бумащината и тежката работа и си казват „Хайде нека мине и тази година”. Не правете тази грешка, ако жилището ви има нужда от подобрения, направете ги, без да се плашите. В днешно време има улеснения за всяка една ситуация, не е нужно да вършите тежката работа сами. Екипът на Хамали София e насреща.

Публикувано в Без категория. Постоянна връзка.

Коментарите са забранени.